Wilujeng sumping di situs web kami!

3321L uv ukuran ageung 7 warna botol parfum printer flatbed uv board board format lega percetakan kartu logam

Pedaran pondok:

Jepang diimpor sirah Ricoh GEN5 pikeun produksi industri

CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

Platform vakum anodisasi anu sesah pikeun nyegah ngarusak platform ku bahan anu kaku

Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis

Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang

Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan


Detil Produk

Tanda Produk

Spésifikasi Produk

Modél Produk YC3321L
Téhnologi Printhead Drop-on demand piezo listrik
Kontrol Printhead Tegangan Printhead tiasa diatur ku parangkat lunak
Jenis Printhead RICOH GEN5 / GEN6 / KM1024i / SEIKO1024GS
Jumlah Printhead 2/3/4/5/6/8
Karakteristik Tinta Tinta Curing UV 
Waduk tinta Isi ulang dina laleur nalika nyetak / 1000ml per warna
Lampu Lampu LED UV 
Kontrol Warna Warna dumasar ICC, kurva sareng panyaluyuan kapadetan
Susunan Printhead C M Y K LC LM W varnish opsional        
Sistem beberesih Beberesih Tekanan Positip
Pitunjuk Rail Taiwan HIWIN
Méja damel Nguseup vakum
Ukuran Nyetak 3200 * 2000mm  
Antarmuka Print USB2.0
Kandel Média 0-100mm, langkung luhur tiasa disesuaikan
Resolusi Nyetak 720 * 360dpi, 720 * 720dpi, 360 * 1080dpi, 720 * 1080dpi,720 * 1440dpi, 1440 * 1440dpi, 360 * 2160dpi
Kacepetan Nyetak 15sqm / h-30sqm / h
Kahirupan Gambar Dicitak 3 taun (luar), 10taun (jero rohangan)
Format File TIFF, JPEG, Postscript3, EPS, PDF jsb.
Parangkat lunak RIP RIP Print / Photoprint opsional
Sasayogian tanaga 220V 50 / 60Hz (10%)> 15A
Lingkungan Operasi Suhu 20 dugi 28 ℃, Kalembaban 40% dugi ka 60%
Diménsi Mesin 5000 * 2830 * 1400
Beurat 1500kg
Garansi 12 bulan ngaluarkeun barang habis

Detil produk

01

Kepala Print Industrial Ricoh

Ngadopsi tingkat abu industri stainless steel internal industri pemanasan internal anu gaduh kinerja tinggi dina kagancangan sareng résolusi. Éta cocog pikeun digawé lami-lami, 24 jam ngaji.

02

Platform Vacuuming Hard Anodized

Platform vacuumuming anodized hard brand anu diterapkeun, diterapkeun pikeun nyegah goresan ku bahan anu heuras, ulah ngarusak platform ku bahan kaku.

03

Sensor Anti tabrakan otomatis

Sensor anti kacilakaan kaamanan tiasa ngadeteksi kaayaan média sateuacanna sareng mayungan sirah cetak tina bahaya naksir. Saatos éta, anjeun tiasa neraskeun deui printer, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyimpen média.

04

Sistem Pangukuran Jangkungna Otomatis

Printer sacara otomatis ngukur ku sensor jarak jarak sareng média, anu ngaleungitkeun prosedur anu urang ngukur kandel ku nyalira.

05

Alat Anti Statis Otomatis (Opsional)

Desain anti-statis otomatis pikeun nyingkahan senja mangsi tetes ngalayang, anu ngirangan mangsi dina semprot disababkeun ku statis, ningkatkeun kualitas nyetak dina sababaraha substrat.

06

Pin Pendaftaran (Opsional)

Pin pendaptaran tiasa dilengkepan tabel vakum anu ngabantosan objek dina posisi gampang dina posisi nol.

Detil anu sanés

Ukuran jangkungna otomatis

Ajustable Holler

Kinerja tinggi Screw

Lampu LED UV

Precision Ultra

Ngadopsi Ricon GEN5 piezoelektrik nozel, salah nozel 384/1280 nozel, akurasi tiasa ngahontal 1440dpi, téknologi serelek tinta variabel énggal, nyayogikeun ukuran titik tinta 7/14 / 21pl, tiasa ngahontal kasus kecepatan tinggi atanapi résolusi rendah ogé tiasa gampang ngahontal kualitas luhur gambar, pikeun ngahontal pangaruh titik henteu percetakan.

Sistem Kontrol Kualitas

Desain Produk

design

Desain

Ngolah Produk

Mesin ragaji NC

mesin motong

aksésoris ngolah

bubur pangolahan ranjang

pamrosésan balok silang

Palapis Logam Lambaran

téknologi las

Majelis Produk

switchboard

Papan Semprot

kabel abah

sambung kabel

Majelis Produk

deteksi evenness evenness

deteksi balok silang

kurva warna

Pangiriman

Profil Perusahaan

Linyi Win-Win Machines Co., Ltd didirikeun taun 2009 di Propinsi Shandong, Cina. mangrupikeun pabrik mesin berteknologi luhur, terintegrasi sareng R&D, produksi, penjualan sareng perawatan sacara gembleng. Kami utamina ngadamel printer UV Flatbed format ageung sareng jasa OEM sayogi.

Kami gaduh 12 taun pangalaman dina ngahasilkeun sareng ngekspor printer UV flatbed. Kalayan printer kualitas luhur sareng jasa anu sampurna, printer kami disambut di Éropa sareng pasar wétan sareng Amérika.

Printer UV flatbed digunakeun pikeun nyetak dina kaca, ubin keramik, siling PVC, lambar aluminium, papan MDF kai, panel logam, papan iklan, panel akrilik, papan kertas, papan busa, papan ékspansi PVC, karton bergelombang, papan serat awi jsb; sareng kanggo bahan anu fleksibel sapertos PVC, kanvas, kulit sareng sbk UV printer flatbed dilarapkeun dina industri hiasan, industri kaca, industri iklan & plang, kulit, jati sareng industri keramik sareng sajabana Sadaya printer kami aya sareng

Kami narékahan pikeun nyayogikeun kabutuhan sadaya jalma, khususna ka palanggan sareng agén. Ku teraskeun ngembangkeun téknologi inovatif anu museur kana widang mesin cetak, urang narékahan pikeun nyiptakeun produk anu saé sareng jasa anu sampurna pikeun ningkatkeun kahirupan masarakat.

1-1

Lantai Perusahaan Company 20000㎡

1-2

Pusat Kantor 4000㎡

Puseur produksi 12000㎡

Sertipikat CE

Langkung Aplikasi

Pameran & Tim Kami

Poto Palanggan

indu
doppler
20190611093154
IMG_20181012_154309
russ
xby

FAQ

FAQ(3)

Panjelasan Produk

YC3321L UV flatbed printer nyoko kana industri Ricoh anu presisi tinggi printhead, ngadukung percetakan grayscale multi-tingkat, henteu gampang pikeun meungpeuk nozel, umur panjang, tahan korosi, dina akurasi percetakan UV sareng gancangna gaduh performa anu saé pisan. sareng panggunaan lampu curing lampu LED cai, janten bahan percetakan henteu kapangaruhan ku suhu, sahingga pikeun mastikeun kualitas percetakan.

Huluna panyiram Ricoh ngagaduhan fungsi nyetak tina bodas CMYK + varnish, épék varnish relief réngsé dina hiji waktos, gelar réduksi pencitraan tinggi sareng henteu gampang pikeun meungpeuk sirah panyiram. Ku nyemprotkeun tilu ukuran anu béda tina tetesan tinta, kontras sareng tingkat gambar tiasa ningkat, anu tiasa ningkatkeun kajelasan, kacaangan sareng warna jenuh gambar.

Warna, bodas, varnis percetakan tilu lapis tiasa dilaksanakeun dina hiji waktos, kabutuhan pikeun nyetak kana média transparan, panggunaan warna anu diréproduksi tina tinta bodas sareng cai varnis pikeun préparasi, pikeun ngahasilkeun pangaruh percetakan anu langkung lemes, sareng varnis tiasa langkung hadé ngajaga palapis.

Pamakéan minyak gloss ngajantenkeun produk langkung éndah gloss sareng pangaruh "high gloss processing", pikeun ngahontal desain tambahan unik anu unik, minyak gloss transparan henteu ngan ukur ngajantenkeun permukaan gambar sacara lengkep ngagaduhan raos anu hérang, tapi ogé tiasa ngajagi langkung saé palapis, supados produkna langkung awét.

Ku kaunggulan mesin sareng karakteristik téknologi percetakan UV éta sorangan, éta tiasa ngawujudkeun percetakan anu teu nganggo lapisan kualitas gambar-definisi tinggi. Téknologi percetakan UV narabas aplikasi industri iklan konvensional, janten poto lukisan interior sareng outdoor anu luhur, iklan tanda, hiasan bumi sareng industri sanés pilihan anu pangsaéna. printer UV flatbed seueur dianggo dina kaca, papan aluminium-plastik, papan kai, plat gesper, PVC, akrilik, plafon, papan organik, keramik, papan busa, pelat logam, plastik, kertas témbok, bata, batu sareng média sanésna tiasa ngahontal print anu hadé.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami