Wilujeng sumping di situs web kami!

FAQs

FAQs

PERTANYAAN SING AYA

Sabaraha lami gambar percetakan bakal lepas di luar sareng di jero rohangan?

Gambar percetakan tiasa tahan sahenteuna 3 taun di luar ruangan, sareng langkung ti 10 taun di jero rohangan.

Naon biaya mangsi pikeun nyetak dina bahan?

Biasana éta sakitar 0.5-1usd per méter pasagi pikeun biaya tinta.

Kumaha ngeunaan stabilitas sareng kualitas gambar percetakan?

Printer flatbed UV ieu tiasa dianggo pikeun nyetak dina kaseueuran médi kalayan kualitas, daya tahan anu pangsaéna, hasilna pangsaéna.

Kumaha upami jasa maintance sareng aftersales?

Insinyur kami aya jasa di luar negeri, sareng kami tiasa nyayogikeun jasa kadali jarak jauh sareng layanan online pikeun konsumén. Tapi costomer kedah tanggel waler pikeun akomodasi sareng biaya transportasi staf téknis.

Naha anjeun pabrik atanapi agén dagang?

Kami produsén UV flatbed printer.

Naha aya jaminan pikeun printer ieu?

Leres, kami gaduh jaminan pikeun printer. Kami nyayogikeun garansi 13 bulan pikeun sadaya bagian éléktronik kalebet papan utama, papan supir, papan kontrol, motor, sareng sajabina, kecuali bahan habis pakai, sapertos pompa tinta, printhead, filter tinta, sareng blok slide dll.

Kumaha kuring tiasa masang sareng ngamimitian nganggo printer?

Biasana urang bakal ngatur téknik pikeun pamasangan sareng latihan di pabrik anjeun. atanapi anjeun tiasa maca manual pangguna pikeun ngartos mesinna. Upami anjeun peryogi bantosan, teknisi urang tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan Teamviewer. Iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan ka mesin, anjeun tiasa langsung ngahubungi teknisi urang atanapi kuring.

Naha kuring tiasa kéngingkeun suplai sareng ngagem bagian ti anjeun?

Leres, kami nyayogikeun sadaya bagian anu ngagem pikeun printer kami salawasna sareng éta dina stok.

Kumaha anjeun bakal ngahontal jaminan na?

Upami éléktronika atanapi bagian mékanis dikonfirmasi janten rusak, Ntek kedah ngintunkeun bagian énggal dina 48 jam ku express sapertos TNT, DHL, FEDEX .tc ka anu ngagaleuh. Sareng biaya pengiriman kedah dilahirkeun ku anu ngagaleuh.

Naon jinis bahan peryogi perdana sateuacan nyetak?

Kaca, keramik, metel, akrilik, marmer jsb

Hoyong damel sareng urang?