Wilujeng sumping di situs web kami!

UV Flatbed sareng Roll to Roll Printer

  • 3321R Large Format YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Printing Machine

    3321R Format ageung YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Mesin Pencetak

    Jepang diimpor sirah Ricoh GEN5 pikeun produksi industri.

    CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur.

    Platform vakum anodisasi anu sesah pikeun nyegah ngarusak platform ku bahan anu kaku.

    Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis.

    Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang.

    Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan.