Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

Linyi Win-Win Machines Co., Ltd (singgetna "Ntek") didirikeun taun 2009, tempatna di Kota Linyi, propinsi Shandong, Cina. Tutuwuhan mandiri ngalangkungan langkung ti 18,000 méter pasagi, kalayan genep lini produksi profesional pikeun ngadukung volume penjualan taunan.

Ntek mangrupikeun pabrikan sareng éksportir mesin percetakan digital UV salami dasawarsa, khusus dina pamekaran, produksi sareng distribusi printer UV digital. Ayeuna seri printer kami kalebet printer UV Flatbed, UV Flatbed with Roll to roll printer, sareng printer UV Hybrid, ogé printer UV pinter. Kalayan pusat panilitian sareng pamekaran propésional pikeun inovasi produk anyar, ogé tim layanan purna jual sanggeus insinyur khusus pikeun palanggan ngadukung online pikeun mastikeun jasa tepat waktuna pikeun konsumén urang.

BERITA

news01

Linyi Win-Win Machines Co., Ltd.

Linyi Win-Win Machines Co., Ltd (singgetna "Ntek") didirikeun taun 2009, tempatna di Kota Linyi, propinsi Shandong, Cina. Tutuwuhan mandiri ngalangkungan langkung ti 18,000 méter pasagi, kalayan genep lini produksi profesional pikeun ngadukung volume penjualan taunan.

How to judge the performance of UV Flatbed Printing Machine
Dina ngembangkeun UV flatbed ayeuna ...
Digital UV printer White+CMYK+Varnish technology
Kalayan pabrik alat-alat printer ...
Leather printing why more and more people choose UV flatbed printer
Nyetak kulit mangrupikeun aplikasi anu khas ...