Wilujeng sumping di situs web kami!

2030L Inkjet printer kotak bergelombang mesin percetakan uv printer kanggo dijual

Pedaran pondok:

Jepang diimpor printhead Ricoh pikeun produksi industri

CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

Efek percetakan épék Embossing 3D sayogi

Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis

Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang ngalayang (opsional)

Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan


Detil Produk

Tanda Produk

详情

Panjelasan Produk

NTEK YC2030L UV flatbed printer mangrupikeun mesin percetakan digital presisi tinggi anu dirancang pikeun produk anu dipersonalisasi, ukuran citak nyaéta 2000 * 3000mm sareng kecepatan percetakan nyaéta 15sqm / h-30sqm / h, pikeun minuhan perusahaan pengolahan pikeun precision tinggi na syarat pribadi.

Ngagunakeun grayscale Ricoh stainless steel batin pemanasan industri sirah, gancang gancang, résolusi luhur. Cocog sareng jam kerja anu lami, operasi 24 jam. Salaku tambahan, sekrup presisi dua tahap sareng motor sinkron servo Panasonic anu diimpor diadopsi pikeun mastikeun yén sekrup tiasa ngalir sinkron dina kadua sisi poros Y.

Mibanda kaamanan anti tabrakan sénsor anu ngadeteksi deui lingkungan média sareng ngajaga sirah cetak tina bahaya komprési. Saatos éta, anjeun tiasa mulangkeun printer, anu bakal ngabantosan anjeun pikeun nyimpen média.

YC2030L pikeun aplikasi anu lega, digunakeun pikeun nyetak dina kaca, ubin keramik, siling PVC, lambar aluminium, papan MDF kai, panel logam, papan iklan, panel akrilik, papan kertas, papan busa, papan ékspansi PVC, karton bergelombang, papan serat awi jsb; sareng kanggo bahan fleksibel sapertos PVC, kanvas, kulit sareng sajabana

Kalayan fungsi ukur otomatis jarak induksi, nozel sareng sedeng, ngaleungitkeun prosedur ngukur kandel ku anjeun nyalira.

Mesin ieu ogé ngagaduhan desain anti statis otomatis pikeun nyingkahan percikan magrib magrib, sahingga ngirangan listrik statis anu disababkeun ku percikan tinta, sareng ningkatkeun kualitas percetakan sababaraha substrat.

Salaku tambahan, modeu tinta bodas opsional sareng modeu varnish ogé tiasa ngahurungkeun multi-fungsi YC2030L.

Pin pendaptaran tiasa dilengkepan tabel vakum anu ngabantosan objek dina posisi gampang dina posisi nol. Sareng sistem beberesih nyaéta beberesih tekanan positip.

Rel pituduh didamel tina Taiwan HIWIN sareng ketebalan maksimum média nyaéta 100mm, Éta ogé tiasa disesuaikan upami anjeun meryogikeunna. Peryogi disebatkeun yén kami tiasa nyayogikeun jasa jaminan kecuali pikeun bahan habis dina waktos 12 bulan.

Langkung Aplikasi

Botol Kaca

Poto Kaca

Serat

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami