Wilujeng sumping di situs web kami!

6090 Mesin RÉt Printer Cover Telepon Bed Bed Datar kanggo Diical

Pedaran pondok:

Dilengkepan sirah Jepang EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GH2220

Kalayan fungsi aduk tinta bodas sareng fungsi alarm tingkat tinta

CMYK bodas sareng varnis opsional pikeun permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

Sistem aduk bodas sareng sistem alarm tingkat Tinta sayogi

Taiwan HIWIN pituduh rel pikeun digawé stabil

900mm WIDTH jauh leuwih gancang tibatan printer lébar 600mm

Tiasa nyetak bahan datar atanapi obyék silinder, sapertos pulpén, botol sareng cangkir, jst


Detil Produk

Tanda Produk

详情

Panjelasan Produk

YC6090UV flatbed printer seueur dianggo pikeun nyetak dina kaca, ubin keramik, siling PVC, lambar aluminium, papan MDF kai, logam, panel, lambar aluminium, papan iklan, panel akrilik, papan kertas, papan busa, PVC, jsb. Printer kami mangrupikeun struktur terintegrasi sadaya-waja kalayan operasi anu stabil. Diménsi mesin ieu nyaéta: panjang 100cm, lebar 210cm, jangkungna 120cm. Ukuran citakna lega 600mm sareng panjangna 900mm.

Dilengkepan huluna EPSON impor sareng 180 nozel 8 kanal , kalayan 2-4 sirah pikeun kecepatan tinggi sareng kualitas luhur.

Téknologi sirah cetak nyaéta percetakan sirah piezoelektrik. Henteu panas nalika damel, janten tiasa nyingkahan sepuh. Laju produksi na tiasa dugi ka 6-12sqm / h. Warna sareng CMYK bodas sareng varnis opsional kanggo percetakan permukaan anu herang. Kandel média nyaéta 100mm, langkung luhur tiasa disaluyukeun. Ngadopsi sistem sirkulasi otomatis tinta bodas pikeun nyingkahan présipitasi tinta bodas. Platform alloy aluminium pikeun operasi gampang sareng ngahémat énergi. Dilengkepan ku diri anu diteliti tiis digambar sareng balok aluminium kakuatan tinggi, dilarapkeun bahan kakuatan udara udara ultra-kakuatan, éta mastikeun percetakan presisi sareng stabilitas, ngajamin kaluaran anu sampurna. Sistem pendinginan cai pikeun lampu LED UV. Ukur Jangkungna Otomatis, printer sacara otomatis tiasa ngukur jarakna. Otomatis tiasa beresih sareng otomatis beueus. Anggo rel pituduh bisu kalayan presisi tinggi, umur panjang, stabilitas tinggi, ngirangan pisan noise nalika printer nyetak. Alat puteran dipasang di luhur platform sedot vakum, anu sadar boh bahan datar sareng objék silinder anu nyetak, sapertos botol atanapi cangkir. Kalayan printer kami, téknologi embossing 3D sayogi kalayan pangaruh percetakan anu jelas.

Pangropéa:

Mesin kedahna tiasa dianggo dina lingkungan anu suhu 20 dugi 30 derajat sareng kalembaban 40% dugi ka 60%. Upami printer henteu lami dianggo, ngumbah printhead sareng cairan beberesih sareng tempatna dina tempat anu tiis sajauh mungkin tina cahaya sareng henteu ditiup ku angin.

Langkung Aplikasi

PVC

Stiker Mobil

Cangkang hapé

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami