Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin format ageung UV Hybrid Printer Harga Digital Flex Banner Mesin Cetak

Pedaran pondok:

Jepang diimpor sirah Ricoh GEN5 pikeun produksi industri.

CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur.

Platform vakum anodisasi anu sesah pikeun nyegah ngarusak platform ku bahan anu kaku.

Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis.

Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang.

Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan.


Detil Produk

Tanda Produk

详情

Panjelasan Produk

Ntek YC3200HR mangrupikeun generasi énggal, kualitas ningkatkeun format ageung printer UV hibrid khusus dirancang pikeun perusahaan pengolahan industri premium pikeun minuhan sarat multi-fungsina. Lebar cetak maksimum nyaéta 3300mm, kalayan rak diperpanjang sekitar 2000mm di payun sareng ka tukang pikeun nyetak média kaku opsional. Éta idéal pikeun bisnis anu ngagaduhan bahan cetak éksténsif sareng sapertos printer anu jitu, mantap sareng awét pikeun padamelan épisién anu hadé.

Dilengkepan sirah citak piezoelektrik skala Ricoh GEN5 / GEN6, printer YC3200HR tiasa nyetak 4-8 ​​warna, kalebet cyan, magénta, konéng, hideung, magénta cahaya, cyan lampu, bodas sareng varnis opsional pikeun nyetak kualitas-kualitas. Anu saimbang kabutuhan kagancangan sareng kualitas warna percetakan kaluaran.

Draf nyetak gancang nepi ka 40-60 méter pasagi per jam, kalayan ieu gancang pikeun minuhan paménta konsumén kalayan hi-speed sareng hi-Precision.

Salaku tambahan, modeu tinta bodas opsional sareng modeu varnish anu saé pikeun nyetak lawon témbok, kertas témbok, spanduk lentur, bolong, vinil, bahan kulit dll anu fleksibel sareng permukaan anu hérang sareng perlindungan anu saé.

Pikeun printer hibrida ieu, éta ogé tiasa nyetak dina média lambaran kaku, sapertos kaca, kai, akrilik, ubin keramik, PVC, papan busa, PP, sareng sajabana Janten langkung merenah pikeun konsumén pikeun ngawujudkeun sadaya padamelan dina hiji mesin.

Ntek UV hibrida format ageung UV UV printer inkjet kulawarga ngagabungkeun kualitas cetak anu unggul sareng produktivitas anu ekstrim, sareng konsumsi mangsi anu rendah. Ngahasilkeun mulus, workhors tinta hibrid UV ieu ngaleuwihan harepan unggal waktos.

Dina printer LED hibrid Ntek UV, anjeun bakal mendakan padamelan anu beurat, diwangun kasar anu gampang nanganan beban kerja anu ekstrim, operasi sababaraha shift sareng percetakan 24/7. Cocog sareng sababaraha rupa substrat anu kaku sareng fleksibel, printer ieu nawiskeun anjeun seueur pilihan pikeun nyiptakeun sidik format ageung anu narik ati. Éta tiasa dianggo dina konfigurasi anu sanés sareng sababaraha pilihan otomatis.

3 Baris Ricoh GEN5 / GEN6 UV printhead, 3 jinis metode percetakan:

1.CMYK + WW + CMYK Warna Anu sami kanggo siang sareng wengi

2.WW + CMYK + VV Pisan éndah, khususna pikeun percetakan Wallpaper

3.CMYK + CMYK + CMYK Pencét UV gancang, 6pass sakitar 40sqm / h, 4pass sakitar 60sqm / h

 

Mangsi UV curing tiasa nyetak dina bahan anu beda-beda langsung sareng éta ogé ramah lingkungan, ku dua kaunggulan ageung ieu, antukna bakal ngaganti iklan outdoor tradisional sareng alat percetakan poto di jero rohangan, langkung-langkung, nerapkeun sacara lega di lapangan hiasan jero rohangan kulawarga.

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami