Wilujeng sumping di situs web kami!

UV Flatbed Printer

  • UV Flatbed Wood Printer Machine for Sale YC2513L

    Mesin Pencetak Kayu Flatbed UV pikeun Diobral YC2513L

    • Kepala impor Jepang Ricoh Gen5 / Ricoh Gen6 pikeun produksi industri

    • CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

    • Ngadopsi rod sekrup presisi tingkat dua dina dua sisi tina sumbu Y ngajalankeun sinkron

    • Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis

    • Desain anti statis otomatis pikeun nyingkahan tinta lebu ngalayang ngalayang opsional

    • Sistem anti-kacilakaan cetak canggih pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan

  • High speed multicolor multifunction industrial inkjet ceramic plate printing machine

    Kecepatan tinggi multicolor multifungsi industri inkjet keramik piring mesin cetak

    Model Produk YC2513 Printhead Technology Drop-on demand piezo listrik Printhead control Printhead voltage nyaéta perangkat lunak anu tiasa dicocogkeun Printhead Type Ricoh Gen5 Printhead Number 2-8 Ink Characteristics UV Curing Ink Ink reservoirs Refillable on the fly habang nyetak / 1000ml per warna LED UV Lamp langkung ti 20000 -hours hirup Kontrol Warna warna dumasar ICC, kurva sareng penyesuaian kapadetan susunan Printhead CMYK W Varnish opsional 10-12sqm / h System Pembersih Automati ...
  • 2030L Inkjet printer corrugated box printing machine uv printer for sale

    2030L Inkjet printer kotak bergelombang mesin percetakan uv printer kanggo dijual

    Jepang diimpor printhead Ricoh pikeun produksi industri

    CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

    Efek percetakan épék Embossing 3D sayogi

    Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis

    Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang ngalayang (opsional)

    Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan

  • 2030H CMYK 4 color PVC industrial inkjet UV flatbed printing machine price

    2030H CMYK 4 warna PVC industri inkjet UV harga mesin cetak flatbed

    NTEK YC2030H UV Printer mangrupikeun jinis printer UV flat-hi-presisi khusus anu dirancang pikeun perusahaan pamrosésan khusus pikeun nyumponan akurasi anu luhur sareng sarat anu dipersonalisasi. Dilengkepan sirah Jepang Epson DX5 / DX7 / XP600 kalayan 180 nozel 6 atanapi 8 saluran. 3.5 Picoliter head nozzel nyayogikeun percetakan anu presisi tinggi. Anggo tinta curing UV lingkungan non-VOC, kualitas percetakan anu jelas sareng sampurna, henteu aya warna bias, teu aya warna campuran, tahan cai, tahan kaén. ieu bakal janten tre anyar ...
  • 2513H Ntek Newest 3D Printer Glass Photo UV Printing Machine Price

    2513H Ntek Anyar 3D Printer Kaca Poto UV Mesin Pencét Harga

    Dilengkepan Jepang Epson DX5 / DX7 / XP600, Ricoh GH2220 / Gen5 atanapi Toshiba CE4 sirah

    CMYK bodas sareng varnis opsional pikeun permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

    Ranjang vakum pikeun nahan média fléksibel sapertos PVC, papan busa, lambaran akrilik sareng sajabana

    Kalayan fungsi aduk tinta bodas sareng fungsi alarm tingkat tinta

    Anggo rel pituduh bisu anu presisi tinggi, umur panjang, stabilitas tinggi

    Tiasa nyetak dina Kulit, Plastik, Kayu, Kaca, Logam, Kotak Keramik, PVC, Acrylic jsb.

  • 3321L uv big size 7 colors perfume bottles printer flatbed uv foam board wide format metal card printing

    3321L uv ukuran ageung 7 warna botol parfum printer flatbed uv board board format lega percetakan kartu logam

    Jepang diimpor sirah Ricoh GEN5 pikeun produksi industri

    CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

    Platform vakum anodisasi anu sesah pikeun nyegah ngarusak platform ku bahan anu kaku

    Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis

    Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang

    Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan