Wilujeng sumping di situs web kami!

Kecepatan tinggi multicolor multifungsi industri inkjet keramik piring mesin cetak

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk

316

Spésifikasi Produk

Modél Produk YC2513
Téhnologi Printhead Drop-on demand piezo listrik
Kadali Printhead Tegangan Printhead tiasa diatur ku parangkat lunak
Jenis Printhead Ricoh Gen5
Jumlah Printhead 2-8
Karakteristik Tinta Tinta Curing UV 
Waduk tinta Isi ulang dina laleur nalika nyetak / 1000ml per warna
Lampu UV LED langkung ti 20000-jam kahirupan 
Kontrol Warna Warna dumasar ICC, kurva sareng panyaluyuan kapadetan
Susunan Printhead CMYK W Varnish opsional 10-12sqm / h
Sistem beberesih Sistem Pembersih Otomatis, Sistem Pencegahan-garing Otomatis
Pitunjuk Rail Taiwan HIWIN
Méja damel Nguseup vakum
Ukuran Nyetak 2500 * 1300mm  
Antarmuka Print USB2.0
Kandel Média 0-100mm
Resolusi Nyetak 360dpi, 720dpi, 1440dpi, 2160dpi 
Kahirupan gambar cetak 3 taun (luar), 10taun (jero rohangan)
Format File TIFF, JPEG, Tulisan, EPS, PDF jsb.
Parangkat lunak RIP UltraPrint / Photoprint / Onyx
Sasayogian tanaga 220V 50 / 60Hz (10%)
Kakuatan 3100W
Lingkungan Operasi Suhu 20 dugi 30 ℃, Kalembaban 40% dugi ka 60%
Diménsi Mesin 3950 * 2150 * 1350mm  
Diménsi Pakét 4100 * 2250 * 1670mm 
Beurat 1000kg
Garansi 13 bulan ngaluarkeun barang habis

Detil produk

01

Kepala Print Ricoh

Ngadopsi tingkat abu Ricoh stainless steel internal industri pemanasan internal anu ngagaduhan kinerja tinggi dina kecepatan sareng resolusi. Éta cocog pikeun digawé lami-lami, 24 jam ngaji.

02

拖链-1

Ranté Énergi IGUS Jérman

Jérman IGUS Ngeureunkeun Ranté Séred Ngagunakeun Jérman IGUS rérét tarik bisu dina sumbu X, cocog pikeun panangtayungan kabel sareng tabung dina gerak gancang. Kalayan kinerja tinggi, low noise, ngajantenkeun lingkungan damel langkung raoseun.

03

Alat Anti Statis Otomatis (Opsional)

Desain anti-statis otomatis pikeun nyingkahan senja mangsi tetes ngalayang, anu ngirangan mangsi dina semprot disababkeun ku statis, ningkatkeun kualitas nyetak dina sababaraha substrat.

04

6

Sadaya Struktur Awak Terintegrasi Baja

Sadaya struktur awak terintegrasi baja jauh padet, moal cacad nalika transportasi. Kasalahan rata aya dina 0,05 mm, pikeun mastikeun rata sareng lempeng.

05

Rod Sekrup Precision Tinggi

Ngadopsi rod sekrup presisi tingkat dua sareng motor sinkron servo Panasonic anu diimpor, mastikeun batang sekrup dina dua sisi tina sumbu Y sindrom jalan.

06

Platform vakum Alloy Aluminium

Platform nyeuseup vakum sectional, gampang milih bagian vakum, saé pikeun sababaraha ukuran percetakan pribadi; éta bakal ningkatkeun panggunaan bahan.

Detil anu sanés

Lampu LED UV

Ajustable Holler

Pangukuran Jangkungna Otomatis

Printhead Anti tabrakan

Posisi Asal Otomatis

Sistem Kontrol Tekenan Negatip Ganda

Kauntungannana mesin percetakan flatbed uv kami

1. UV printer flatbed nganggo printhead Ricoh Gen5, tanpa prehead boot nalika ngaji, ngahémat waktos sareng énergi;

2. Lampu UV LED tanpa preheat boot nalika ngajalankeun, kalayan hirup anu panjang, ngahémat waktos sareng tanaga; 3. Tinta UV, pelepasan lingkungan sareng henteu bau, pangubaran instan, sareng henteu gampang diudar;

4. Tiasa nganggo tinta bodas, kalayan sirkulasi nyalira sareng fungsi oyag nyalira, hindarkeun tinta bodas janten endapan sareng stockhead printhead;

5. UV flatbed printer Z-axis jangkungna tiasa gampang angkat luhur sareng ka handap, jangkungna aya 100mm, langkung luhur tiasa disaluyukeun;

6. UV flatbed printer hyperfine percetakan sareng efisiensi tinggi sareng 1440dpi;

Pelayanan aftersales anu saé, nyayogikeun bantosan on-line atanapi telepon, sareng kunjungan berkala ku email.

Langkung Aplikasi

UV printer flatbed Bahan anu dicitak tiasa janten: kaca, keramik, plafon, lambar aluminium, papan kai, lambaran panto, panel logam, papan iklan, panel akrilik, Plexiglass, papan kertas, papan busa, papan ékspansi PVC, karton bergelombang; bahan fleksibel sapertos PVC, kanvas, kaén, karpét, catetan caket, pilem pantulan, kulit sareng sajabana sagala jinis bahan lambar sareng bahan coiled. 

Printer UV pikeun bahan lumaku kai

Printer flatbed UV dianggo pikeun nyetak dina kaca, ubin keramik, siling PVC, lambar aluminium, papan MDF kai, logam panel, papan iklan, panel akrilik, papan kertas, papan busa, papan ékspansi PVC, karton bergelombang, serat awi dewan jsb; sareng kanggo bahan fleksibel sapertos PVC, kanvas, kulit jsb

Eupan balik konsumén

Precision Ultra

Ngadopsi Ricon GEN5 piezoelektrik nozel, salah nozel 384/1280 nozel, akurasi tiasa ngahontal 1440dpi, téknologi serelek tinta variabel énggal, nyayogikeun ukuran titik tinta 7/14 / 21pl, tiasa ngahontal kasus kecepatan tinggi atanapi résolusi rendah ogé tiasa gampang ngahontal kualitas luhur gambar, pikeun ngahontal pangaruh titik henteu percetakan.

Sistem Kontrol Kualitas

Desain Produk

design

Desain

Ngolah Produk

Mesin ragaji NC

mesin motong

aksésoris ngolah

bubur pangolahan ranjang

pamrosésan balok silang

Palapis Logam Lambaran

téknologi las

Majelis Produk

switchboard

Papan Semprot

kabel abah

sambung kabel

Majelis Produk

deteksi evenness evenness

deteksi balok silang

kurva warna

Pangiriman

Profil Perusahaan

2513L-1_12

Sertipikat CE

Pameran & Tim Kami

Poto Palanggan

indu
doppler
20190611093154
IMG_20181012_154309
russ
xby

FAQ

1. Sabaraha lami gambar percetakan bakal lepas di luar sareng di jero rohangan?
Gambar percetakan tiasa tahan sahenteuna 3 taun di luar ruangan, sareng langkung ti 10 taun di jero rohangan.

2. Naon biaya tinta pikeun nyetak dina bahan?
Biasana éta sakitar 0.5-1usd per méter pasagi pikeun biaya tinta.

3. Kumaha ngeunaan stabilitas sareng kualitas gambar percetakan?
Printer flatbed UV ieu tiasa dianggo pikeun nyetak dina kaseueuran médi kalayan kualitas, daya tahan anu pangsaéna, hasilna pangsaéna.

4. Kumaha upami jasa maintance sareng aftersales?
Insinyur kami aya jasa di luar negeri, sareng kami tiasa nyayogikeun jasa kadali jarak jauh sareng layanan online pikeun konsumén. Tapi costomer kedah tanggel waler pikeun akomodasi sareng biaya transportasi staf téknis.

5. Naha anjeun pabrik atanapi agén dagang?
Kami produsén UV flatbed printer.

6. Naha aya jaminan pikeun printer ieu?
Leres, kami gaduh jaminan pikeun printer. Kami nyayogikeun garansi 13 bulan pikeun sadaya bagian éléktronik kalebet papan utama, papan supir, papan kontrol, motor, sareng sajabina, kecuali bahan habis pakai, sapertos pompa tinta, printhead, filter tinta, sareng blok slide dll.

7. Kumaha cara kuring masang sareng ngamimitian nganggo printer?
Biasana urang bakal ngatur teknisi pikeun pamasangan sareng latihan di pabrik anjeun. atanapi anjeun tiasa maca manual pangguna pikeun ngartos mesinna. Upami anjeun peryogi bantosan, teknisi urang tiasa ngabantosan anjeun ngalangkungan Teamviewer. Iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan ka mesin, anjeun tiasa ngahubungi teknisi urang atanapi kuring langsung.

8. Dupi abdi kenging pasokan sareng ngagem bagian ti anjeun?
Leres, kami nyayogikeun sadaya bagian anu ngagem pikeun printer kami salawasna sareng éta dina stok.

9. Kumaha anjeun bakal ngahontal jaminan?
Upami éléktronika atanapi bagian mékanis dikonfirmasi janten rusak, Ntek kedah ngintunkeun bagian énggal dina 48 jam ku express sapertos TNT, DHL, FEDEX .tc ka anu ngagaleuh. Sareng biaya pengiriman kedah dilahirkeun ku anu ngagaleuh.

10. Naon jinis bahan anu peryogi perdana sateuacan nyetak?
Kaca, keramik, metel, akrilik, marmer jsb


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami