Wilujeng sumping di situs web kami!

UV Hybrid Printer

  • Large format machine UV Hybrid Printer Price Digital Flex Banner Printing Machine

    Mesin format ageung UV Hybrid Printer Harga Digital Flex Banner Mesin Cetak

    Jepang diimpor sirah Ricoh GEN5 pikeun produksi industri.

    CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur.

    Platform vakum anodisasi anu sesah pikeun nyegah ngarusak platform ku bahan anu kaku.

    Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis.

    Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang.

    Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan.