Wilujeng sumping di situs web kami!

Riwayat Perusahaan

5

2009.11

Linyi Win-Win Machines Co., Ltd. didirikeun.

2010.3

Mesin ukiran CNC Router munggaran 1325 kaluar

2010. 5

Mesin Laminating Kaca 1824 kaluar pikeun lapangan produksi kaca.

2011. 6

Mimiti UV flatbed printer YC2513 kaluar pikeun produksi industri

2011. 6

Mimiti UV flatbed printer YC2513 kaluar pikeun produksi industri

2012. 3

Tim penjualan internasional Ntek nyetél.

2012. 6

Mesin peledakan keusik kaluar

2012

Milu APPP EXPO sareng SIGN CHINA 2012 di Shanghai sareng Guangzhou

2013

Suksés ngaleupaskeun printer digital YC2513H Series pikeun minuhan pasar ékonomi

2014

Format ageung printer UV YC2513S kalayan sirah Seiko 1020 sumping dina produksi

2015.3

Perbarui printer seri YC2513GS kalayan sirah Seiko 1024GS kaluar

2015

Diluncurkeun printer digital digital UV-beurat weighted YC1016, lebet pasar digital UV anu dipersonalisasi.

2016

Dileupaskeun printer YC2513T séting sareng Toshiba huluna printer digital

2017

Diluncurkeun Ricoh GEN5 séri printer UV dipajang dina APPP EXPO 2013

2018

Leupaskeun printer UV hibrid YC2500HR pikeun percetakan multifungsi

2018

R&D, pamasangan sareng uji UV flatbed sareng roll pikeun gulung printer YC3321R

2018.9

Pabrik Anyar di taman Tengfei Pioneer didirikeun di kota Linyi

2019

Ricoh Gen6 huluna printer UV muka pasar percetakan berkecepatan tinggi énggal.

2020

Dileupaskeun mesin palapis Flatbed pikeun digawé industri anu lega