Wilujeng sumping di situs web kami!

3321R Format ageung YC3321R UV Hybrid Printer Roll to Roll Mesin Pencetak

Pedaran pondok:

Jepang diimpor sirah Ricoh GEN5 pikeun produksi industri.

CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur.

Platform vakum anodisasi anu sesah pikeun nyegah ngarusak platform ku bahan anu kaku.

Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis.

Desain anti statis otomatis pikeun ngahindarkeun tinta lebu ngalayang.

Sistem anti-kacilakaan cetak maju pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan.


Detil Produk

Tanda Produk

详情

Panjelasan Produk

Ntek YC3321R UV hibrid printer mangrupikeun printer industri anu presisi tinggi sareng kecepatan tinggi, kalayan format percetakan ultra lega dugi ka 3,3m, éta ogé disebat UV flatbed and roll to roll printer, anu dumasar kana UV flatbed printer, nambihan fungsi percetakan bahan gulung di hareup, éling one mesin kalayan tujuan ganda pikeun boh bahan flatbed sareng percetakan bahan gulung.

Printer hibrid UV kami ngadopsi asli Jepang diimpor skala skala abu industri Ricoh G5 / G6 manaskeun internal stainless steel sirah sareng kinerja tinggi di speed na resolusi, jassanggup pikeun digawé lami-lami, 24 jam ngaji. Titisan tina sirah Ricoh Gen5 nyaéta 7-35pl, sirah Ricoh Gen6 nyaéta 5-15pl, kalayan résolusi percetakan langkung luhur sareng gancang nyetak gancang.

Kalayan sirah Ricoh Gen6, printer bakal ngalengkepan tinggi konfigurasi tina motor liner sareng strip énkoder logam, janten laju nyetak sirah Ricoh Gen6 bakal langkung gancang 40% tibatan sirah Ricoh Gen5. Kalayan 8 percetakan warnaCMYK W LC LM sareng varnis pilihan pikeun permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur. Printheads tiasa nganggo sirah 2-16, nyetak gancang langkung ageung dugi ka 80sqm / jam kanggo ngawujudkeun produksi industri.

Oanjeun UV hibrid panyetak adopt roller karét kualitas luhur pikeun nyetak dina waktos anu sasarengan, anu ngajamin bahanna henteu kekerot sareng off-track. Sareng printer sareng sistem anti tabrakan, alat deteksi jangkungna otomatis, hard aunggeuk vacuuming platform, Fungsi anti statis sareng pin pendaptaran nyaéta opsional. Printer kami sareng ikelas kelas struktur tugas beurat mastikeun anu katepatan sareng stabilitas nalika nyetak.

Printer hibrid UV urang tiasa sacara lega nyetak dina nyetak dina kaca, ubin keramik, PVC, lambar aluminium, papan MDF kai, panel logam, papan iklan, panel akrilik, papan kertas, papan busa, karton bergelombang, kulit, spanduk, kanvas, kertas bolong, stiker, témbokkeretas, jsb. Sareng dilarapkeun dina industri hiasan, industri kaca, iklan & industri tanda, kulit, jati sareng industri keramik jsb.

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami