Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin Pencetak Kayu Flatbed UV pikeun Diobral YC2513L

Pedaran pondok:

• Kepala impor Jepang Ricoh Gen5 / Ricoh Gen6 pikeun produksi industri

• CMYK W LC LM sareng varnish opsional kanggo permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

• Ngadopsi rod sekrup presisi tingkat dua dina dua sisi tina sumbu Y ngajalankeun sinkron

• Téknologi deteksi jangkungna otomatis pikeun ngadeteksi ketebalan média cetak sacara otomatis

• Desain anti statis otomatis pikeun nyingkahan tinta lebu ngalayang ngalayang opsional

• Sistem anti-kacilakaan cetak canggih pikeun nyegah résiko tabrakan antara gerbong printer sareng bahan


Detil Produk

Tanda Produk

详情

Panjelasan Produk

NTEK YC2513L mangrupikeun jinis printer UV flat-hi-presisi anu khusus dirancang pikeun perusahaan pamrosésan khusus pikeun nyumponan akurasi anu luhur sareng sarat anu dipersonalisasi. Produk ieu mangrupikeun printer anu paling hemat biaya, naha éta nyetak format alit atanapi format ageung tiasa wareg, nyetak gancang, presisi tinggi, umur panjang, varnish, pangaruh emboss tiasa wareg.

Dilengkepan Ricoh GEN5 / Ricoh GEN6 / TOSHIBA CE4M printhead, printer YC2513L UV tiasa nyetak dina hi-speed ogé hi-Precision dina 8 warna 1200 * 1200 DPI. YC2513L mangrupikeun printer digital flatbed UV anu nganggo sistem servo Panasonic anu diimpor asli, anu ngajantenkeun tiasa dianggoe sareng gaduh waktos hirup anu lami anu langkung ti 10 taun, mesin ieu ngagaduhan pilihan CMYK WV LC LM, kamampuan percetakan droplet variabel, ngadamel percetakan UV anu tepat sareng intensif.

Éta tiasa nyetak bahan datar naon waé anu kandelna kirang tina 100mm, langkung luhur tiasa disesuaikan. NTEK YC2513LUV printer flatbed adopt sirkulasi cai canggih alat catur lampu LED, janten bahan percetakanna henteu kapangaruhan ku suhu, supados mastikeun kualitas percetakan. UV printer flatbed loba dilarapkeun di jero rohangan sareng outbahan panto, sapertos kai / keramik / logam / akrilik /MDF/PVC/ kaca / wallpaper / kartu tampilan umum sareng sajabina.

NTEK YC2513L UV printer flatbed kalayan konfigurasi anu luhur, kalayan sadaya struktur rangka waja ngajantenkeun printer sareng stabilitas anu sampurna. Platform vakum anu anodisasi heuras anu tiasa nyegah goresan ku bahan-bahan anu keras, platform zona vakum 6 zona pikeun gampang dioperasikeun sareng ngahémat énergi. Pin pendaptaran nyaéta opsional pikeun bahan posisi anu pas pikeunnyederhanakeun padamelan. Ukuran jangkungna otomatis, printer sacara otomatis ngukur jarak antara printhead sareng média supados gampang dioperasikeun. Sistem anti-tabrakan gerbong Printhead anu nalika éta némpél kana hiji hal, éta bakal lirénaromatik pikeun ngajaga printhead. Otomatis anti statis, ngirangan tinta di semprot disababkeun ku statis, ningkatkeun kualitas nyetak. Sistem tekanan négatip dobel, éta mastikeun printer pikeun nyayogikeun tinta kalayan lancar dina prosés produksi sareng bahkan dina modél percetakan gancang-gancang.

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami