Wilujeng sumping di situs web kami!

Warta

  • Shanghai APPPEXPO 2021 will be back in Shanghai in July.

    Shanghai APPPEXPO 2021 bakal balik di Shanghai dina bulan Juli.

    NTEK Digital, salaku pabrik alat cetak digital digital anu maju dina industri sareng merk high-end, parantos ngawangun printer UV flatbed, printer sabuk pituduh UV, UV flat roll printer terpadu, kalayan kecepatan tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas tinggi diaku ku pasar. Dina pameran ieu, NT ...
    Maca deui
  • The use of flat bed printer needs to pay attention to a few points

    Pamakéan printer ranjang datar kedah merhatoskeun sababaraha poin

    Printer UV henteu ngagaduhan pelat, nyaéta ciri anu garing, henteu ngan ukur tiasa nyetak pangaruh, ogé tiasa nyetak 3D sareng pangaruh relief, sareng bahan cetak sacara lega: kotak bungkus, akrilik, papan KT, u disk, sapertos kaca, ubin keramik , kai, logam, nempatan pasar gancang saatos diluncurkeun, UV print ...
    Maca deui
  • How to judge the performance of digital UV flatbed printer

    Kumaha carana nangtoskeun kinerja printer UV flatbed digital

    Dina pamekaran pasar printer flatbed UV salami mangtaun-taun, aya bénten-bénten dina harga mesin. Nalika milih printer flatbed UV, pastikeun ngartos mesin ieu. Printer UV flatbed anu saé, dina bagian mesin sareng fasilitas parangkat lunak anu langkung jaminan kualitas a ...
    Maca deui
  • UV Acrylic printer printing acrylic screen error removal method and storage conditions

    Printer UV Acrylic percetakan layar akrilik metoda ngaleupaskeun kasalahan sareng kaayaan panyimpenan

    Acrylic mangrupikeun sanyawa organik, gaduh transmisi lampu anu saé, transparansi sareng transmisi cahaya na sapertos kaca, laju transmisi cahaya langkung ti 92%, kaunggulanana aya dina perlindungan matahari sareng tahan cai, panggunaan anu lami di luar ruangan henteu sieun kaburukan bahan , anti sepuh performa ...
    Maca deui
  • How to judge the performance of UV Flatbed Printing Machine

    Kumaha carana nangtoskeun kinerja Mesin Pencetak Flatbed UV

    Dina pamekaran pasar printer flatbed UV salami mangtaun-taun, aya bénten-bénten dina harga mesin. Nalika milih printer flatbed UV, pastikeun ngartos mesin ieu. Printer UV flatbed anu saé, dina bagian mesin sareng fasilitas parangkat lunak anu langkung jaminan kualitas a ...
    Maca deui
  • Digital UV printer White+CMYK+Varnish technology

    Digital UV printer Bodas + CMYK + Téhnologi varnish

    Kalayan produksi alat-alat printer sareng téknologi nozel langkung dewasa, pangaruh tina printer UV tibatan percetakan tradisional langkung perlindungan lingkungan, merenah sareng dipersonalisasi, didieu ngeunaan téknologi cahaya bodas printer UV. Lampu warna bodas, sapertos namina nyaéta: ...
    Maca deui
  • Leather printing why more and more people choose UV flatbed printer

    Percetakan kulit naha beuki seueur anu milih UV flatbed printer

    Nyetak kulit mangrupikeun kasus aplikasi anu biasa tina printer UV flatbed. Kalayan kamekaran masarakat sareng parobihan éstétika, konsép pantun jalma ogé teras-terasan robih, sareng paménta sareng cinta pikeun kulit anu dipersonalisasi ...
    Maca deui
  • How to choose a right UV printer

    Kumaha milih printer UV anu leres

    Printer UV parantos lebet kana tahap pangembangan anu saé, printer UV domestik sapertos pucuk awi saatos hujan cinyusu dikembangkeun, ieu ogé nandaan téknologi percetakan di Cina parantos lebet kana tahapan énggal. Printer UV tiasa nyetak seueur jinis produk, henteu diwatesan ku bahan, ...
    Maca deui
  • UV flatbed printer that prints the background wall

    Printer UV flatbed anu nyetak témbok tukang

    Témbok tukang sok janten daérah tempat arsiték museurkeun panon jalma, sareng ogé tempat dimana gedong luar angkasa tiasa nyéépkeun kesan munggaran ka jalma. Tembok setélan mirip sareng rupa manusa sami, dilarapkeun rada bubuk, ogé tiasa ngajantenkeun jalma katingali sareng raos énggal ....
    Maca deui
  • UV flatbed printer that supports grayscale printing

    UV flatbed printer anu ngadukung percetakan abu-abu

    Percetakan abu-abu printer UV flatbed, ogé dikenal salaku "téknologi titik variabel", kaseueuran nozel di pasar parantos ngadukung modeu percetakan ieu. Dina printer UV flatbed ieu biasana dianggo dina mérek panyiraman, Ricoh sp ...
    Maca deui