Wilujeng sumping di situs web kami!

Printer UV Leutik

  • YC1016 Ceramic Tile Digital Printing Machine

    Mesin Cetak Digital Keramik YC1016

    Printhead impor Jepang pikeun kualitas luhur sareng nyetak gancang.

    CMYK bodas sareng varnis opsional pikeun permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

    Ditingkatkeun sistem tekanan négatip pikeun mastikeun akurasi tinggi

    Ranjang vakum pikeun nahan média fléksibel sapertos PVC, papan busa, lambaran akrilik sareng sajabana

    Aplikasi dina industri iklan & signage sareng industri hiasan

    Tiasa nyetak dina Kaca, Logam, Kotak Keramik, PVC, Akrilik, Kulit, Plastik, Kayu, jsb.

    Botol silinder, percetakan cangkir sareng alat-alat rotary sayogi

  • 6090 NTEK Flat Bed Phone Cover Printer Printing Machine for Sale

    6090 Mesin RÉt Printer Cover Telepon Bed Bed Datar kanggo Diical

    Dilengkepan sirah Jepang EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GH2220

    Kalayan fungsi aduk tinta bodas sareng fungsi alarm tingkat tinta

    CMYK bodas sareng varnis opsional pikeun permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

    Sistem aduk bodas sareng sistem alarm tingkat Tinta sayogi

    Taiwan HIWIN pituduh rel pikeun digawé stabil

    900mm WIDTH jauh leuwih gancang tibatan printer lébar 600mm

    Tiasa nyetak bahan datar atanapi obyék silinder, sapertos pulpén, botol sareng cangkir, jst