Wilujeng sumping di situs web kami!

Mesin Cetak Digital Keramik YC1016

Pedaran pondok:

Printhead impor Jepang pikeun kualitas luhur sareng nyetak gancang.

CMYK bodas sareng varnis opsional pikeun permukaan hérang sareng percetakan kualitas luhur

Ditingkatkeun sistem tekanan négatip pikeun mastikeun akurasi tinggi

Ranjang vakum pikeun nahan média fléksibel sapertos PVC, papan busa, lambaran akrilik sareng sajabana

Aplikasi dina industri iklan & signage sareng industri hiasan

Tiasa nyetak dina Kaca, Logam, Kotak Keramik, PVC, Akrilik, Kulit, Plastik, Kayu, jsb.

Botol silinder, percetakan cangkir sareng alat-alat rotary sayogi


Detil Produk

Tanda Produk

详情

Panjelasan Produk

YC1016 flatbed UV printer nyoko kana téknologi percetakan langsung anu tiasa dipimpin ku UV. Éta hadir sareng printhead Ricoh industri Jepang. Éta nganggo téknologi printhead listrik piezo Drop-on demand, sareng tegangan Printhead tiasa diluyukeun ku woftware, printhead gaduh sistem beberesih otomatis, sistem garing-precenting otomatis.

Jinis printhead gaduh: EPSON DX5 / DX7 / XP600 / TX800 / Ricoh GEN5 / GH2220 / TOSHIBA CE4M. Kuantitas printhead tiasa 2/3/4/6 / 8. Éta nganggo tinta UV, janten bénten sareng tinta normal, garing-garing, janten gancang nyetak bakal gancang.

Anjeun gaduh seueur alesan pikeun milih 1016: alat anti-kacilakaan pikeun ngajagaan printhead, sahingga umur printhead langkung lami; anti statis, ngirangan tinta di semprot disababkeun ku statis, ningkatkeun kualitas percetakan., Pangukuran jangkungna otomatis, printer tiasa otomatis ngukur jarak antara printhead sareng bahan, étas otomatis, gampang dioperasikeun, saliwatan, ketebalan média nyaéta 0-100mm, langkung luhur tiasa disaluyukeun; lampu LED, éta ngagaduhan paguneman énergi, sareng ngadamel sahenteuna panas, janten suhu mesin moal dirobah ku lampu ieu.

Éta multifungsi, kusabab bahan percetakanna tiasa plastik, kai, kaca, logam, kulit, papan busa, batu, PVC, akrilik, keramik, ubin, batu marmer, sareng sajabana Éta tiasa nyetak 3D atanapi pangaruh relief nganggo tinta bodas sareng ogé varnish atanapi gloss opsional. Éta nganggo warna dumasar ICC, kurva sareng panyaluyuan kapadetan, tiasa nyitak CYMKWV numutkeun pamundut anjeun.

Kalayan presisi tinggi: volume turunna 3.5PL, kalayan 600 * 900dpi; 1200 * 600dpi; 1200 * 900dpi; 1200 * 1200dpi opsional dina parangkat lunak Rip kalayan pas anu béda pikeun akurasi kualitas luhur. Sadayana, éta leres-leres printer anu hemat biaya kalayan pangrojong pabrik, pilihan pangsaéna kanggo kualitas produksi sareng jumlah produksi alit. 

Langkung Aplikasi

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami