Wilujeng sumping di situs web kami!

Tentang Kami

Perkenalan Perusahaan

Linyi Win-Win Machinery Co., Ltd. (singgetna "Ntek") didirikeun taun 2009, tempatna di Kota Linyi, propinsi Shandong, Cina. Tutuwuhan mandiri ngalangkungan langkung ti 18,000 méter pasagi, kalayan genep lini produksi profesional pikeun ngadukung volume penjualan taunan.

Ntek mangrupikeun pabrikan sareng éksportir mesin percetakan digital UV salami dasawarsa, khusus dina pamekaran, produksi sareng distribusi printer UV digital. Ayeuna seri printer kami kalebet printer UV Flatbed, UV Flatbed with Roll to roll printer, sareng printer UV Hybrid, ogé printer UV pinter. Kalayan pusat panilitian sareng pamekaran propésional pikeun inovasi produk anyar, ogé tim layanan purna jual sanggeus insinyur khusus pikeun palanggan ngadukung online pikeun mastikeun jasa tepat waktuna pikeun konsumén urang.

Mesin percetakan digital Ntek diékspor ti saprak 2012, kalayan pujian sareng pangakuan anu lega ku konsumén kami, printer kami disambut langkung ti 150 nagara di Asia, Éropa, Australia sareng Afrika jsb. 

11

Ntek UV printer parantos seueur dianggo dina iklan, tanda, hiasan, kaca, karajinan sareng industri sanés. Kami nguatkeun inovasi téknologi, ngaoptimalkeun biaya konsumsi, sareng narékahan pikeun nyiptakeun mesin cetak digital digital anu paling saé pikeun palanggan kami, sareng sababaraha solusi anu lengkep numutkeun tungtutan anu béda-béda dina sagala rupa industri. 

 Ntek ngajagaan konsép kaunggulan, sareng teras-terasan ningkatkeun kualitas produk, janten mérek paling dipercaya dina industri alat percetakan UV. Kami bakal neraskeun komitmen pikeun percetakan industri R & D sareng inovasi sareng ngamajukeun pamekaran séhat industri percetakan.

Lantai Perusahaan Company 20000㎡

Pusat Kantor 4000㎡

Puseur produksi 12000㎡

Poto Grup konsumén

Sertipikat