Wilujeng sumping di situs web kami!

2030H CMYK 4 warna PVC industri inkjet UV harga mesin cetak flatbed

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

详情

NTEK YC2030H UV Printer mangrupikeun jinis printer UV flat-hi-presisi khusus anu dirancang pikeun perusahaan pamrosésan khusus pikeun nyumponan akurasi anu luhur sareng sarat anu dipersonalisasi.

Ngalengkepanped sareng sirah Jepang Epson DX5 / DX7 / XP600 kalayan 180 nozel 6 atanapi 8 saluran. 3.5 Picoliter head nozzel nyayogikeun percetakan anu presisi tinggi.

Anggo tinta curing UV lingkungan non-VOC, kualitas percetakan anu jelas sareng sampurna, henteu aya warna bias, teu aya warna campuran, tahan cai, tahan kaén. ieu bakal janten tren énggal di masa hareup.

Mangsi UV curing tiasa nyetak dina bahan anu beda-beda sacara langsung, éta tiasa sacara gampil ngagentos bagian tina aplikasi percetakan layar tradisional bahkan ngagaduhan performa anu langkung luhur dina warna sareng produktivitas. Kalayan terobosan ageung ieu ngalawan téknologi tradisional, percetakan UV ngadamel pamekaran anu hadé dina daérah pamrosésan sapertos: panel panerapan rumah tangga, pelat jati, langit-langit gantung, papan dasar, ubin keramik, jst

Salaku tambahan, modeu tinta bodas opsional sareng modeu varnish ogé terang sababaraha fungsi YC2030H.

Platform nyeuseup vakum sectional, gampang milih bagian vakum, saé pikeun sababaraha ukuran percetakan pribadi; Kalayan panutup pinuh pikeun percetakan perdarahan, éta bakal ningkatkeun panggunaan bahan.

Ngamangpaatkeun ranté tarik tinggi bisu dina sumbu X, cocog pikeun panangtayungan kabel sareng tabung dina gerak gancang. Kalayan kinerja tinggi, low noise, ngajantenkeun lingkungan damel langkung raoseun.

Anggo rail guide bisu liner presisi tinggi, umur panjang, stabilitas tinggi, ngirangan pisan noise nalika printer nyetak, dina 40DB nalika nyetak.

WiDetektif ketebalan média otomatis loop pinuhsistem kontrol jangkungna otomatis sareng fungsi Langsung otomatis ngaidentipikasi sareng nyingkahan bagian kosong, modeu percetakan pipa opsional sareng kakuatan iradiasi sinar UV Pilihan & fungsi kompensasi Nozzle.

Kami milih ranté IGUS, Panasonic motor servo, sabuk sinkron Megadyne, jsb.

Saklar eureun darurat dina mesin matak ngamudahkeun pikeun ngeureunkeun operasi tina sagala juru printer.

Ngagunakeun téknologi piksel multi-drop pikeun ngirangan jumlah tinta, teu sapertos mode cetak normal anu ngonsumsi langkung seueur mangsi nalika nyetak.

Langkung Aplikasi

Plastik

Keramik

Kai

Pameran & Tim Kami


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami