Wilujeng sumping di situs web kami!

UV flatbed printer anu ngadukung percetakan abu-abu

1

Percetakan grayscale UV flatbed printer, ogé dikenal salaku "téknologi titik variabel", kaseueuran nozel di pasar parantos ngadukung modeu percetakan ieu. Dina printer UV flatbed ieu biasana dianggo dina mérek panyiram, sirah panyiram Ricoh tina lebetna kana pasar Cina parantos diuntungkeun ku pangguna, ti Ricoh GEN4 dugi ka arus arus arus sareng kepala tingkat 5-15PL abu-abu Ricoh GEN6 panyiram, kapasitas produksi, résolusi, presisi teras-terasan ningkat.

Téknologi titik variabel sacara harfiah saukuran tetesan tinta, pangaruh langsung anu munggaran nyaéta ngahémat biaya tinta percetakan flatbed UV. Kadua, nyaéta gambar pamrosésan transisi, mimiti pikeun gambar transisi seueur anu nganggo percetakan tinta cahaya kedah transisi daérah, sareng ku téknologi titik variabel, kalayan luas transisi percetakan mangsi alit, bahkan tanpa tinta cahaya, ogé tiasa ngajantenkeun pangaruh gambar cetak langkung lemes.

2

Penerapan téknologi variabel, kedah ngémutan lingkungan, tinta, bentuk gelombang sareng seueur faktor sanésna, janten kakuatan téknis pabrik printer UV mangrupikeun sarat anu sami. Sami waé dilengkepan ku printer Ricbed GEN6 nozel UV flatbed, pangaruh percetakan anu béda-béda mérek pabrikan ogé bénten pisan.

3
4

Pikeun nyimpulkeun, printer flatbed UV anu ngadukung percetakan titik variabel ngagaduhan kaunggulan téknis dina kinerja gambar. Dina pilihan jenis ieu pabrik printer UV, atanapi pikeun anu ngagaduhan kamampuan mekarkeun mérek nozel, teras pilih pikeun minuhan nyalira posisi sareng kabutuhan alat-alatna.

Kusabab téknologi titik variabel mangrupikeun superposisi tetes tinta, prosés gerak scanning mobil percetakan dihasilkeun ku aliran udara, jitter sénsitip, anu meryogikeun dina desain awak mékanis printer UV flatbed pikeun pinuh nimbangkeun sareng ngaleutikan pangaruh tina faktor-faktor ieu. Salaku tambahan, mangsi sareng gelombang sareng téknologi titik variabel dina nerapkeun kasusah, kedah sering diuji sareng disaluyukeun kanggo kéngingkeun. Anu sanésna nyaéta algoritma RIP langkung rumit nalika nyanghareupan gambar anu béda-béda format.

11
57

Pos waktos: Apr-13-2021