Wilujeng sumping di situs web kami!

UV flatbed printer anu nyetak témbok tukang

Témbok tukang sok janten daérah tempat arsiték museurkeun panon jalma, sareng ogé tempat dimana gedong luar angkasa tiasa nyéépkeun kesan munggaran ka jalma. Tembok setélan mirip sareng rupa manusa sami, dilarapkeun rada bubuk, ogé tiasa ngajantenkeun jalma katingali sareng raos énggal . Sareng UV flatbed printer, sahingga hiasan témbok tukang janten langkung saderhana.

1
2

Tembok latar tukang mangrupikeun konci konci pamasangan bumi sadaya waktos, ogé mangrupikeun proyék anu nyéépkeun ideu anu cukup. Tina sudut pandang bahan, papan serat, kai, kaca, stainless steel, keramik, batu sareng sajabina tiasa dianggo pikeun témbok tukang. UV flatbed printer dasarna henteu aya watesan média, pikeun bahan hiasan bumi umum anu kompeten; Salaku tambahan, UV flatbed printer henteu kedah ngadamel pelat, tiasa aya cetakan gambar gambar, sareng henteu diwatesan ku angkatan percetakan, tunggal bahan ogé tiasa dicetak numutkeun pola karesepna.

Operasi printer UV flatbed ogé kawilang saderhana, ngan ukur kedah nempatkeun bahan témbok tukang dina platform percetakan, damel padamelan anu hadé, panggunaan operasi parangkat lunak komputer tiasa réngsé pikeun nyetak, umumna pabrik printer UV bakal ngalakukeun palatihan sistematis pikeun pangguna, siklusna ogé kawilang pondok umumna ngan ukur sababaraha dinten. Salaku tambahan pikeun pangaruh lukisan, printer UV ogé tiasa ngahasilkeun 3D relief tilu diménsi pangaruh grafik sareng téks, ngajantenkeun latar tukang témbok sareng téks sapertosna, janten nyangking pangalaman visual anu langkung saé.

4
5

Téks sareng téks anu dihasilkeun ku percetakan UV tiasa dilacak sareng henteu gampang digolongkeun. Kusabab printer flatbed UV nganggo lampu UV pikeun gancang ngubaran tinta UV, éta milih nozel, tinta sareng parameter prosés sareng elemen sanés. Lapisan tinta anu dicitak ngagaduhan caket anu saé, tahan maké sareng kaunggulan tahan cai, kecuali gravitasi fisik musnah. Salaku tambahan, printer UV langkung merenah tibatan mesin cetak témbok dina beberesih sadidinten, sareng teu kedah hariwang ngeunaan beberesih sareng ngusap pola na bakal luntur atanapi murag.


Pos waktos: Apr-14-2021