Wilujeng sumping di situs web kami!

Shanghai APPPEXPO 2021 bakal balik di Shanghai dina bulan Juli.

NTEK Digital, salaku pabrik alat cetak digital digital anu maju dina industri sareng merk high-end, parantos ngawangun printer UV flatbed, printer sabuk pituduh UV, UV flat roll printer terpadu, kalayan kecepatan tinggi, presisi tinggi sareng stabilitas tinggi diaku ku pasar. Dina paméran ieu, NTEK Digital bakal nyandak sajumlah printer digital UV pikeun ilubiung dina pameran éta, pikeun nyayogikeun palanggan nganggo peralatan percetakan UV kualitas luhur sareng solusi aplikasi percetakan UV anu lengkep, pikeun ngabantosan pangguna sacara komprehensif ningkatkeun nilai bisnis.

news719 (1)

YC3313L

Anyar UV flatbed printer

Penerapan skéma énggal pikeun ngahontal produksi otomatisasi industri

Efisiensi anu langkung luhur, prosés anu kirang sareng biaya anu langkung handap

Tingali efisiensi anu luar biasa

Penampilan saderhana elegan, skéma warna hideung hideung abu, garis tingkat penampilan

Pigura beurat-tugas khusus sareng balok rel panduan baja halus, kinerja sadaya mesin stabil sareng dipercaya

Motor impor kualitas luhur sareng desain rel pituduh dua kali

Mobilna ngalir langkung gancang sareng langkung lancar

news719 (3)

Naon anu anjeunna tingali jelas, henteu ngan ukur luar biasa

Salian ti suasana sederhana tina penampilan anyar

Detil sakedik ditampilkeun jelas, sareng warna-warna anu béda-béda ditepikeun kalayan lemes

Gamut, warna lega gamut, panyalindungan lingkungan leres

Aplikasi terampil tina sirah industri industri kualitas luhur

Gambarna endah sareng hirup, sareng kualitas gambarna lemes sareng pinuh

news719 (4)

Aplikasi multi skéma, langkung élastis, langkung fleksibel

Konfigurasi nozeu khusus, cocog sareng sababaraha rupa susunan nozel

Disaluyukeun tina kabutuhan pelanggan, langkung percetakan, langkung santai

Kagungan cekelan parangkat lunak, perangkat keras, mesin, tinta sareng solusi

Téknologi inti pikeun diménsi

Aplikasi inkjet digital industri pikeun ngahontal konversi badarat

Leres-leres minuhan kabutuhan aplikasi anu dirobih konsumén

news719 (5)

Kuring milih NTEK lain ngan ukur kusabab kagancangan,

Pertimbangkeun kauntungan per méter pasagi.

Kacepetan produksi langkung gancang, kualitas percetakan langkung luhur, sababaraha larutan aplikasi,

Adaptasi bahan jembar, harga tinta kalapa sareng stabilitas anu teu kabayangkeun,

NTEK digital, patokan kualitas percetakan UV, ngabantosan palanggan kéngingkeun pasar percetakan UV.

news719 (2)


Waktos Post: Jul-19-2021