Wilujeng sumping di situs web kami!

Percetakan kulit naha beuki seueur anu milih UV flatbed printer

1

Percetakan kulit mangrupikeun kasus aplikasi anu biasa tina printer UV flatbed. Kalayan pamekaran masarakat sareng parobihan éstétika, konsép pantun masarakat ogé teras-terasan robih, sareng paménta sareng cinta pikeun produk percetakan khusus kulit ogé ngembang. Kalayan pamekaran percetakan inkjet téknologi, percetakan kulit henteu janten masalah. Présisi tinggi, printer flatbed UV gancang, cekap pikeun nyumponan kabutuhan tina pamakan khusus sapertos kitu.

Variétas kulit umum nyaéta kulit PVC, kulit sapi, kulit lemes, kulit sintétik, kulit PU. Dina prosés produksi nganggo printer UV pikeun nyetak kulit, tinta anu saluyu kedah dipilih numutkeun darajat anu lemes sareng heuras tina bahan kulit. Sacara umum. , tinta lemes sering dianggo pikeun bahan kulit lemes pikeun nyumponan kabutuhan kalenturan. Pikeun bahan kulit heuras, tinta keras umumna dipaké pikeun ningkatkeun résistansi pakean permukaan. Tangtosna, sababaraha kulit bakal nganggo tinta nétral.

2
4

Prosés percetakan tradisional dina industri kulit nyaéta percetakan layar tibatan percetakan UV, tapi percetakan layar umumna ngagaduhan warna tunggal, warna transisi henteu alami. Peralatan mesin cetak kulit ageung mahal, sarat tinggi pikeun bahan kulit éta nyalira. bakal ngancurkeun bahan kulit, sipat permukaan kulit bakal nyababkeun tingkat karusakan anu béda. Printer flatbed UV ngajawab masalah di luhur, sahingga percetakan kulit langkung merenah sareng éksprésipis numutkeun kapribadian.

Munculna printer UV pikeun nyetak kulit nyayogikeun sakedik leyuran industri percetakan anu dipersonalisasi, réspon gancang kana paménta konsumén, tanpa piring supados tiasa pondok siklus pangiriman, sasarengan jinis kelamin parobahan pola cetak tiasa nyorot kapribadian. saratna dina era anyar, printer datar-panel UV dina pasar percetakan kulit ngagaduhan rohangan pasar anu ageung.

5

Pos waktos: Mei-10-2021