Wilujeng sumping di situs web kami!

Kumaha carana nangtoskeun kinerja Mesin Pencetak Flatbed UV

Dina pamekaran pasar printer flatbed UV salami mangtaun-taun, aya bénten-bénten dina harga mesin. Nalika milih printer flatbed UV, pastikeun ngartos mesin ieu. Printer UV flatbed anu saé, dina bagian mesin sareng fasilitas parangkat lunak nyaéta jaminan kualitas langkung seueur sareng investasi biaya anu kawilang tinggi.

1(1)

Di industri, bingkai printer UV flatbed anu saé pikeun ngahontal awak integrasi sadaya-baja, pikeun mastikeun yén dina prosés pamakean, platform mesin pikeun waktos anu lami henteu rusak. Pitunjuk sareng motor anu dianggo sadayana saé- mérek anu dikenal atanapi produk impor. nozé ogé mangrupikeun titik konci dina prosés percetakan. Sababaraha usaha pikeun ngirangan biaya bakal kirang, anu sacara langsung mangaruhan pangaruh percetakan tina mesin sareng biaya produksi.

glass06

 

Kami ogé tiasa nangtoskeun kinerja komprehensif mesin ngalangkungan uji percetakan mesin, sareng akurasi percetakan UV flatbed printer mangrupikeun cerminan anu saé dina industri. Tiasa nyetak font anu hadé, tiasa nyetak font anu alit pisan tanpa nempelkeun kalangkang, mangrupikeun printer UV Flatbed anu kawilang saé. Nyetak garis anu sami sareng presisi anu béda pikeun ningali aya panyalahgunaan. Printer UV flatbed anu saé tiasa aya dina hiji lokasi kalayan presisi anu béda. Sareng dina hal percetakan kontinyu, percetakan anu saé Mesin flatbed UV henteu ngalambatkeun.

ceramic04

 

Printer NTEK UV, nganggo nozel Ricoh tingkat industri, pangaruh percetakan stabil, warna cerah, kualitas gambar anu hadé, pilihan kahiji industri percetakan UV.

ssada


Pos waktos: Jun-03-2021