Wilujeng sumping di situs web kami!

Digital UV printer Bodas + CMYK + Téhnologi varnish

Kalayan produksi alat-alat printer sareng téknologi nozel langkung dewasa, pangaruh tina printer UV tibatan percetakan tradisional langkung perlindungan lingkungan, merenah sareng dipersonalisasi, didieu ngeunaan téknologi cahaya bodas printer UV.

20210526165104

 

Lampu warna bodas, sakumaha namina nyaéta: tinta bodas, tinta cmyk, varnish. Tinta bodas, tinta cmyk sareng varnish tiasa dicitak dina hiji waktos tanpa ngadamel pelat, percetakan piring sareng patandingan warna anu teras-terasan. Pangaruh relief tilu diménsi anu penting sareng panggunaan varnish hipu pikeun némpél panon ngajantenkeun gambarna éndah, nyorot kinerja anu saé pikeun printer sareng téknologi anu saé pikeun operator.

Urutan printer tina warna warna bodas nyaéta: bodas - cmyk - varnish. Kusabab nalika medium bantalan aya warna anu sanés sapertos bodas, kedah iklas heula handapeun bodas. Upami latar bodas henteu diletak, tinta cmyk langsung ngahubungi sedeng warna, anu bakal ngajantenkeun robih warna, janten warna cetak saleresna henteu sami sareng sarat aslina. Janten nalika médium bantalan diwarnaan, anjeun kedah maénkeun mangsi bodas, teras maénkeun tinta cmyk, sareng akhirna maénkeun varnish . Upami nasabah meryogikeun yén épék relief atra, anjeun kedah ngadamel deui tinta bodas: kahiji, nalika anjeun tiasa ngonpigurasikeun sirah panyiram, anjeun kedah ngadamel deui sirah panyiram tinta bodas; Kadua, anjeun tiasa ngulang mangsi bodas sababaraha kali , tujuanana pikeun ngajantenkeun jumlah tinta bodas cekap, sahingga épék relief langkung atra, pangaruh 3D / 5D / 8D ogé dibayangkeun. Upami nasabah meryogikeun kacaangan anu cekap saé, éta ogé ngonpigurasi sareng sirah jamak tina nyetak varnis atanapi dua kali m varnish bijih, sahingga gambarna tiasa langkung glossiness, langkung jelas.

YC2513L

 

Pencetakan cahaya bodas, katingali saderhana, tapi ayeuna di pasar tiasa leres-leres pabrik lampu percetakan lemes bodas kirang ti 50%. Janten babaturan dina mésér printer UV, kedah milih numutkeun kagancangan, épék percetakan sareng harga anggaran alatna. pikeun pilihan anu wajar. Sababaraha printer UV murah pisan, tapi henteu tiasa ngahontal lampu bodas tilu lapisan percetakan, dina waktos anu sami dina prosés produksi jangka panjang, panginten tiasa janten teu stabilitas alat, kaayaan meungpeuk sering blokir, janten henteu ngan ukur tiasa henteu ngahémat biaya pikeun anjeun, nyiptakeun nilai, tapi ogé ningkatkeun masalah, ngirangan produktivitas. Ku sabab kitu, printer warna bodas ngagaduhan syarat tinggi babaturan, pilihan printer UV kedah ati-ati, kedah diperhatoskeun tina panggunaan jangka panjang.

Kuring miharep babaturan tiasa mésér printer UV hemat biaya kanggo nyiptakeun kauntungan anu langkung luhur!

YC2513L1


Pos waktos: Mei-27-2021